Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Sopar St. Eloi 2015

 

El passat dia 28 de Novembre els tallers mecànics de Mataró i el Maresme es van reunir al Restaurant Vil.la Minerva de Llavaneres. El seu president, el Sr. Pere Cabot, en el seu parlament va repassar totes les activitats portades a terme des de l´associació (cursos de formació, compra d´ eines i maquinària, trobades lúdiques, col·laboració amb estudiants en pràctiques, lluita contra la competència deslleial...) i va fer entrega de recordatoris als Sr. Esteban Latorre d´Automoto Latorre i al Sr. Pedro Fernández de Tallers Europa que enguany es jubilen.

 

L’alcalde, David Bote, va destacar la importància de l’associacionisme, especialment en temps de dificultats econòmiques com els actuals, i va reiterar la col·laboració de l’Ajuntament en la lluita contra l’intrusisme i la competència deslleial.

 

També la presidenta de la Fagem, la Sra. Roser Moré, es va dirigir a tots els assistents per felicitar-los per la feina feta i encoratjant als joves en els temps futurs. Cal destacar la col·laboració com cada any de les empreses de recanvis, proveïdors i serveis oficials.


{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}