Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Sopar St. Eloi 2016

El passat 26 de Novembre unes 180 persones vinculades als tallers mecànics de Mataró i el Maresme es van reunir al Restaurant Vil.la Minerva de Llavaneres per celebrar el 19è sopar de Sant Eloi. El president, Sr. Pere Cabot, en el seu parlament va repassar totes les activitats portades a terme des de l´associació, fent especial referència a la secció d´eines d´utilització conjunta i a la consolidació del grup de compra; va donar la benvinguda als associats més joves que s´incorporen i va fer entrega d´un recordatori al Sr. Alejandro Borrego que enguany es jubila. Per acabar va destacar que cal continuar fomentant l´associacionisme.  

Es va fer entrega del premi al taller amb més trajectòria, escollit pels associats, com a reconeixement al temps, generacions, compromís, i que va rebre el taller Modern d´Arenys de Mar. També es va fer un reconeixement per la tasca a consolidar el grup de compres, al taller Energia de Mataró.

L´acte va comptar amb la presència de la Regidora de Via Pública, Equipaments i Espais públics de l´Ajuntament de Mataró, Sra. Núria Moreno, la presidenta de la Fagem, Sra. Roser Moré, el President del Gremi de Barcelona, Sr. Celso Besolí i el President de l´Associació de Tallers de Osona, Sr. David Homs.

 

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}