Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Sopar St. Eloi 2013

 El passat dissabte 30 de Novembre els tallers mecànics de Mataró i Maresme es van reunir un cop més al Restaurant Vil.la Minerva de Llavaneres per cel·lebrar la festa del seu patró Sant Eloi i que va comptar amb la presència del president del Gremi de Barcelona, el Sr. Celso Besolí.

El president, el Sr. Pere Cabot, en el seu parlament va repassar totes les activitats portades a terme des de l´associació (cursos de formació, compra d´ eines i maquinària, trobades lúdiques, creació de la pàgina web...) i va fer entrega d´un recordatori al Sr. Samuel Mayo de Pneumàtics Mayo que enguany es jubila. 

Com a novetat es va escollir el taller "Més" que va ser per Diesel Maresme i que van recollir els germans Pere i Carles Díaz-Guerra. Es va fer un reconeixement als tallers que durant aquests 17 anys de l´associació han tingut cura de les eines i utillatge: Pedro Neila de Tallers Neila, Manuel Cantero de Taller Llicari i Jordi i Toni Borrego de Tallers Bogar-Tecniauto.

Cal destacar la col·laboració com cada any de les empreses de recanvis, proveïdors i serveis oficials que va permetre realitzar diversos sostejos entre els assistents.

  

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}